18 October 2014

Cerita Santai #5 : Cuti Pertengahan Semester

Assalamualaikum. Hai semua! Yeayyyyy! Cuti pertengahan semester (midsem) sudah bermula! Alhamdulillah, aku selamat sampai Melaka pada pukul 6.00 pagi semalam. Tiket bas nak balik ke Penang pun dah beli. Balik awal sehari sebab takut penat. Hari Isnin kelas start pukul 8.00 pagi.


troll, ipt troll, uthm troll

Terima kasih kerana 'menceriakan' lagi cuti saya! T______T


Cuti seminggu jewww pun tapi kena siapkan presentation dan assignment yang bertimbun! Lepas cuti kena hantar tapi aku relaks jek tak start buat apa-apa lagi. Hihi. Dari semalam asyik dok main dengan budak comel jek. Insyallah, aku akan cuba siapkan tugasan-tugasan yang pensyarah bagi. Apa yang penting, I'm homeeeee yeahhh! *Macam dah bertahun jek tak balik rumah. :p

Okay lah, aku nak sambung menikmati cuti di rumah. Heavennn. Bye! :)

Tidak akan ada kesenangan tanpa adanya kesusahan.
Tidak akan ada kebahagiaan tanpa adanya kelukaan.
Tidak akan ada kemanisan tanpa adanya kepahitan.

Cerita Santai #1 | Cerita Santai #2 | Cerita Santai #3 | Cerita Santai #4

16 comments:

  1. selamat menyiapkan tugasan pensyarah ye. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah kumpul kerajinan untuk mula buat nie. Hehe! :D

      Delete
  2. Replies
    1. Tak berapa nak cuti sebab assignment dah menanti. :(

      Delete
  3. Replies
    1. Rehat bersama timbunan assignment. Hahaha! :D

      Delete
  4. Hi saya cuti sem 2 bulan,jeles tak? Hihihihi... rehatlah sepuasnya dulu tapi pastikan assignment dapat siap pada waktunya ! Enjoy your holiday ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, rasanya In sendiri dah tahu jawapannya. Memang enjoy betul cuti midsem nie sampai terlupa ada assignment. Hehe! :D

      Delete
  5. Igt lagi dulu masa study. Bawa balik kerja2 time cuti midsem tp tak buat pun. Lepas tu sem akan dtg mmg tak nak bawa kerja walaupun dateline hantar lepas cuti. Mmg berehat sakanla. Tp dah habis cuti mmg kelam kabut dibuatnya. hehe..apa pun selamat bercuti Arol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau cuti 3 atau 4 hari memang tak bawak balik buku. Kelam kabut lepas habis cuti tue yang tak best, dan buat assignment waktu cuti pun tak best. Haha! :D

      Delete
  6. Sleamat bercuti arol....walaupun cuti dah abihs... ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya kalau dapat ulang semula cuti! Hehe. :D

      Delete