19 October 2014

Kata-kata Motivasi Untuk Memperbaiki Diri

Assalamualaikum. Hai semua! Selamat berhujung minggu. (^_^)y

Kata-kata motivasi untuk memperbaiki diri dan memberi semangat daripada Irfan Khairi.


kata motivasi, irfan khairi, kata semangat

Jangan buang masa, lebih baik buang alasan.
Setiap hari jadikan lebih baik dari sebelumnya walaupun sedikit.
Perubahan kecil boleh memberi impak yang besar. Lakukan perubahan walaupun sedikit.
Lebih baik cari jalan daripada cari alasan.
- Irfan Khairi -

Kata-kata motivasi untuk diri sendiri sebenarnya. Semoga aku akan lebih bersemangat, sentiasa bersemangat dan terus kekal bersemangat dalam melakukan apa-apa saja perkara dalam hidup. Bersemangat siapkan assignment dan presentation. Bersemangat update blog. Macam hari nie! Semangat gila kot tiba-tiba aku update blog hari Ahad. Bangga dengan diri sendiri. Kahkah!

Kenapa malas sangat nak buat assignment nie? Esok kena start buat. Tolonglah rajin!

Masa depan anda ditentukan oleh apa yang anda lakukan hari ini. :)

10 comments:

  1. sama-sama la kita menjadi positif,chaiyokkkkkkk arol :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Amboi, siap capslock! Haha! BELUMMMMM! :'(

      Delete
  3. semangat uk keje-keje-keje..hoho!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah 2 bulan lebih baru reply komen nie. :D

      Delete
  4. kata kata yang baik...mampu menaikkan semangat

    ReplyDelete
  5. Kak diana pun suka kata2 semangat Dari irfan khairi....terus melekat dalam kepala...skrg masih diusm lg ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap hari akan baca kata-kata semangat dia kat Facebook. Yup, masih di USM! :)

      Delete