17 October 2014

Most Wanted! September 2014

Assalamualaikum. Hai semua! Berbekalkan 6 entri pada bulan September yang lalu, aku tetap jugak mencari top commentators untuk bulan tersebut. Bulan September kurang mengadap laptop sebab aku excited sangat sambut ahli baru dalam keluarga dan minggu kedua bulan September pulak semester baru sudah bermula. Mood fokus study lah kononnya!

Entri ini dikira sebagai tanda penghargaan khas untuk korang yang sudi datang ke blog aku dan tinggalkan komen sekali. Terima kasih daun keladi, lepas nie komenlah lagi.


appreciate, thank you, beautiful


Top Commentators Bulan September Blog Arol Mubin
Timm Bill | aRz MoHa | Nurzakiah Hanum | Norhasniza Khalid


TERIMA KASIH kepada top commentators bulan September! :) Terima kasih juga kepada rakan blogger lain yang sudi tinggalkan komen! Bila aku tengok komen-komen pada bulan September, ada ramai blogger yang baru kali pertama komen kat entri blog aku. Maksudnya aku tak kenal dorang dan sebelum nie tak pernah nampak dorang komen.

Walaupun tak blogwalking, ada jugak yang sudi datang sini. Maaf ya sebab tak balas kunjungan. Bukannya malas tapi it's all about priorities. Ceh! Ada jek alasan aku nie. :D

Learn to appreciate what you have,
before time makes you appreciate what you had.

Most Wanted! Ogos 2014

12 comments:

  1. kalau ada kesempatan memang tak pernah lepaskan peluang untuk singgah... ^_^...salam jumaat adik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, kak Farah kerana bagi sokongan! Arol jek yang tak balas kunjungan. :(

      Delete
  2. wah, busy betul adik kita sorang ni..hihi.
    akak tukar url blog tau, nanti kalau free datanglah singgah blognisalpunya.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saje sibukkan diri supaya dapat rawat homesick. Hihi. Insyallah, nanti saya singgah. Dah lama tak singgah blog kak Sal. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih kerana masih setia komen! Mohon belanja jeruk madu Pak Ali. :D

      Delete
  4. fuhh..lama tak masuk blog arol mubin.. hehe..
    byk improvement! caya la!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Isma! Lepas nie rajin2 lah datang sini. Hehe! Terima kasih! :D

      Delete
  5. Replies
    1. Insyallah. Nak rajin update tue yang macam payah sikit. :D

      Delete