19 June 2013

Arol Mubin Dalam Oh My English! Musim Ke-2

Assalamualaikum. Hai semua! Arol Mubin dalam Oh My English! Musim Ke-2? Oh myyy? Rasa macam tak percaya jek. Rasa macam mimpi menjadi realiti. Hahaha! Nah! Korang boleh tengok bukti. Arol Mubin dalam Oh My English! Musim Ke-2 pada 9 Jun lepas. :D


oh my english, zain saidin, izara aishah, jibam
Nampak tak? Kahkahkahkahkah! 


Tweet jek punnnnn! Tapi bajet macam aku berlakon dalam Oh My English! jek. Hahahaha! Minta maaf sebab entri ini berunsur gebang dan gayat sikit banyak. Harap tak menyampah bila baca. Sesekali aku pun nak jugak buat entri feeling-feeling retisssss. Hehehe! :p


oh my english, rindu, twitter, tweet, tabah
Tweet original.


Bila tengok twitcon tue, terasa macam retis jek sebab ada orang makeup kan aku. Hahahaha! Gambar tue masa aku join pertandingan teater pra-universiti peringkat negeri.



By the way, aku dah buat akaun baru Twitter (selepas 4 bulan deactivate akaun lama). Jemput follow kalau berkenan! Sekarang dah tak jadi 'hantu tweet' lagi, dah insaf. Sobs sobs. T.T

Dunia ini ibarat pentas lakonan, dan kita adalah pelakonnya. Oleh itu, berlakonlah dengan baik agar kita mendapat 'trofi Syurga' di hari penganugerahan kelak. :)

53 comments:

  1. oh igtkan ada berlakon tadi. ok la tu ade gak nama dlm skrin tv tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat tumpang glamor Oh My English! sekejap. Hehehe! :D

      Delete
  2. fewitttt twitpemesss ahahaha bolehlah dik walau bukan muka yang terpampang...ramailah follower lepas ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tweet tue keluar tak sampai seminit kot, kak. Penonton sibuk tengok Jibam, tak nampak tweet Arol. Hahaha! :D

      Delete
  3. Replies
    1. Tajuk bajet macam berlakon dalam Oh My English! jek. Hehehe! :D

      Delete
  4. perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ,terbaik dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi tak boleh kalahkan kak Onie. :D

      Delete
  5. haha ingatkan jadi pelakon tadi hehe btw tahniah tweet anda dapat masuk Oh my english ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak layak lagi nak jadi pelakon. Terima kasih! Hahaha! :D

      Delete
  6. retis sekarang !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diri sendiri yang retisss, kata orang pulak! :D

      Delete
  7. untung la untung la twit die..haha

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Belum tengok aku berlakon lagi. Hahaha! :D

      Delete
  9. wah..kire terpampabg jugak la nama arol kat kaca tv tu.. tumpang gembira utk Arol.. follow twitter Arol...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merasa jugak keluar tv walaupun nama jek. Hahaha! Dah follow Sara! :D

      Delete
  10. hahahaahahaa..
    kurang asam..
    iya iya jak kaka ingat arol masuk tv..
    rupa nyaaa.. tweet jak ponnn. hahaha

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Insyallah, tunggu musim ketiga nanti. Hehehe! :D

      Delete
  12. hehehe.. xpe..bukan nya sllu ^^ kekekeke :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal, sesekali apa salahnya kan. Hehehe! :D

      Delete
  13. hehe. ingatkan betul =p twit pun jadi lah ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tweet dulu, nanti musim ketiga baru berlakon. Hahaha! :D

      Delete
  14. Replies
    1. Sesaje nak feeling-feeling retis. Hahaha! :D

      Delete
  15. ehehehhe xD xpe laa tweet pun..jnji ada...kekekekek :))

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. Dapat jugak bergandingan dengan Tiz Zaqyah & Izara Aishah kat tv. :D

      Delete
  17. haha. ingatkan betul td. hehe okeyy laa tuu. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang betul punya kena tunggu musim ketiga. *berangan* :D

      Delete
  18. ingatkan dapat tawaran belakon dalam cerita Oh my english! Tajuk gempak sihh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Kalau dapat tawaran berlakon, lagi gempak tajuk dia. :D

      Delete
  19. Boleh pula captured ehh .. bijak bijak .. ni mesti dah standby ni ... lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha! Kantoi pulak. Memang dah standby pun! :D

      Delete
  20. glamour kejap. hehe. bestnya ada org make up lagi tu ^^
    nak minta signnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Part makeup tue terasa macam pelakon tv jek. Hehehe! :D

      Delete
  21. piwitttt untung lah masuk tv eh :P
    hikhikhik.

    bestnya teater T_T
    nak make up jugakkkkk hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama jek masuk tv. Hehe! Teater memang best tapi part make up tak best sangat sebab beri kesan kepada kulit muka. :'(

      Delete
  22. hahaha ingatkan berlakon dalam drama ni ... adoi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Tak lah. Tajuk entri jek yang konon-konon berlakon. :D

      Delete
  23. terasa macam curious tengok tajuk..ingat pelakon..

    ohh..boleh la..kire masuk jugak la dalam oh my english tu kan.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Saje buat tajuk entri feeling-feeling macam jadi pelakon. :D

      Delete
  24. Gigih jugak cari manusianya, rupanya tulisan kat bawah tu

    ReplyDelete