04 September 2014

Most Wanted! Ogos 2014

Assalamualaikum. Hai semua! Alhamdulillah. Pada bulan Ogos 2014, blog aku ada 10 entri. Kira banyak jugak tue bagi blogger pemalas nak update blog macam aku nie. Seperti biasa, tak kisah entri blog aku sikit mana pun dan walaupun tak ramai yang komen tetapi aku tetap nak beritahu siapa "Most Wanted" iaitu top commentators pada bulan Ogos yang lalu. :)

Entri ini dikira sebagai tanda penghargaan pada korang yang rajin bebenor datang ke blog suam-suam kuku aku nie dan tinggalkan komen sekali. Aku terharu gila, korang tahu tak?


appreciate, thank you, beautiful


Top Commentators Bulan Ogos Blog Arol Mubin
Timm Bill | Apabila Hati Terbuka | aRz MoHa | Sal Bee Yah | Scha Nazri | Jia Rizaira


TERIMA KASIH kepada top commentators bulan Ogos! :) Terima kasih juga kepada rakan blogger lain yang sudi berkunjung ke blog aku nie dan tinggalkan komen sekali. Aku sangat menghargainya! Bulan September nie rajin komen lagi ye! Eh. Hehehe. :D

*****

Aku minta maaf sebab dah lama sangat tak balas kunjungan ke blog korang. Buat masa nie, aku tak sempat nak blogwalking. Cuma sempat update blog jek. Kenapa? Ada dua sebab! Sebab yang pertama ialah baca entri nie dan sebab yang kedua pulak ialah baca entri nie.

Learn to appreciate what you have,
before time makes you appreciate what you had.

Most Wanted! Julai 2014

22 comments:

  1. salam kenal, follow dari blog mamaniza

    ReplyDelete
  2. xpa..tahniah yg rajin komen tu yer..

    ReplyDelete
  3. all the beshh .. btw , follow sini (:

    ReplyDelete
  4. Melekat lagi rupanya bulan ini.
    Jangan biarkan blog berhantu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengomen setia blog nie. Terima kasih! Tuan blog tak rajin update, terpaksa suruh hantu jaga blog. :D

      Delete
  5. wah tahniah kepada yg tersenarai..

    ReplyDelete
  6. Eh, macihh arol! Terharunya rasaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arol lagi terharu sebab kak Scha sudi komen. Terima kasih! :D

      Delete
  7. Replies
    1. Hehe! Terima kasih, kak Fatimah kerana setia komen! :D

      Delete
  8. Replies
    1. Semoga terus ada di masa akan datang! :D

      Delete