06 August 2014

Most Wanted! Julai 2014

Assalamualaikum. Hai semua! Entri 'Most Wanted' iaitu senarai top commentators kembali lagi. Tetap nak publish entri nie walaupun pada bulan Julai blog aku cuma ada EMPAT entri sahaja. Hahaha! Puncanya bukan sebab aku malas blogging tetapi internet rumah ada masalah dan aku malas nak buat report. Kkkkk. 'Malas' tue tetap ada. Bila nak jadi rajin nie?

Baiklah. Entri ini dikira sebagai tanda penghargaan pada korang yang rajin komen entri-entri blog milik si Arol Mubin yang belum dapat hidayah lagi nak jadi rajin. T.T *sad violin*


appreciate, thank you, beautiful


Top Commentators Bulan Julai Blog Arol Mubin
Timm Bill | aRz MoHa | CikMisi Leen | Husna Zahidi | Apabila Hati Terbuka | Scha Nazri


TERIMA KASIH! :) Terima kasih kepada top commentators bulan Julai dan tidak lupa jugak kepada semua rakan blogger yang sudi tinggalkan komen di entri-entri dalam blog suam-suam kuku aku nie. Aku sangat menghargainya! Sobs sobs. *kesat air mata*

Learn to appreciate what you have,
before time makes you appreciate what you had.

Most Wanted! Jun 2014

24 comments:

  1. bila line problem , mmg jadi lemah semangat ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tue! Terus rasa malas nak update blog. :D

      Delete
  2. haha! mcm penah tgk je nma kat atas tu..kui3..maseh no..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe! Terima kasih sebab rajin komen kat sini! :D

      Delete
  3. Hahaha sama sama ! Moga Arol rajin nak update blog ye . hehehehe pergi report cepat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya begitulah! Dah report dua hari sebelum raya. Sekarang dah okay! :D

      Delete
  4. tersenarai lagi. alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana masih setia komen! :D

      Delete
    2. akan selalu support arol. Insyaallah

      Delete
  5. hye..selamat malam
    tahniahh !
    :D tga layan cte Kabhi Kushi Kabhi Gham sambil blogwalking..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Syira! Wah, sempat lagi blogwalking waktu layan hindustan! :D

      Delete
  6. wah..tersingkir dari carta!sob sob! *drama sangat kak Sal kau ni ;p *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musim raya memang banyak drama! Hehehe. :D

      Delete
  7. Nak jugakk lahhhhh masuk bulan ogos punya. hehe

    ReplyDelete
  8. salam. 4 entri ke bulan julai?? huhuhu sikitnya..takpa..bulan ni sila la publish bebanyak entri :))

    p.s tahniah buat mereka yg tersenarai :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Yup, memang sikit pun! Insyallah. :D

      Delete
  9. wooaaa okey la busy2 pun ada entry ^^

    ReplyDelete
  10. bila lupa bayar broadband terus jadi pemalas lipas..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua tue alasan jek sebenarnya. Hahaha! :D

      Delete