03 July 2014

Most Wanted! Jun 2014

Assalamualaikum. Hai semua! Kelmarin aku nampak ramai rakan blogger yang post entri pasal top commentators bulan Jun blog mereka. So, aku pun nak jugak post entri pasal tue walaupun pada bulan Jun blog aku cuma ada SEPULUH entri sahaja. Hahaha! :D

Tak kisah lah. Aku tetap jugak nak beritahu siapa top commentators blog aku pada bulan Jun! Entri ini dikira sebagai tanda penghargaan pada korang yang sudi komen entri-entri dalam blog suam-suam kuku yang jarang update nie. Sobs! *nangis terharu*


appreciate, thank you, beautiful


Top Commentators Bulan Jun Blog Arol Mubin


TERIMA KASIH! :) Terima kasih kepada top commentators bulan Jun dan semua rakan blogger yang sudi tinggalkan komen di entri-entri dalam blog nie. Sesungguhnya komen-komen korang tue lah yang membuatkan aku terus bersemangat untuk blogging! Cewah! :p

Learn to appreciate what you have,
before time makes you appreciate what you had.

34 comments:

  1. wah tahniah semua hasil usaha rajin bw kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, mereka memang rajin blogwalking! :D

      Delete
  2. rindu ah nak blogwalkinggggggg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Retis sekaranggg makin busyyyyy! :D

      Delete
  3. ade yang anis kenal dlm top comentator tu..hihi.. tahniah semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka memang rajin komen blog-blog lain. :)

      Delete
  4. tak sangka pulak tersenarai sebagai top commentator.
    Terima kasih arol sudi tag blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling banyak komen bulan Jun. Sama-sama. :D

      Delete
  5. perghh..perghhh...hahahaha..tahniah! :)

    ReplyDelete
  6. Sama-sama bro.. semoga terus sukses dan melahirkan karya y best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah. Sentiasa berusaha ke arah itu. :D

      Delete
  7. hehe,saya adalah orang yang paling malas komen sebenarnya.kena rajinlah lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arol pun selalunya suka baca entri jek lepas tue lupa nak komen. :D

      Delete
  8. Wahhh , hehehehe sama-sama Arol . Tak ada masalah lah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Top commentator yang Arol baru kenal. :D

      Delete
  9. Wow.. wow... tahniah kepada mereka... apa khabar negeri Melaka di sana..? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam ada orang yang rindu Melaka jek. Negeri Melaka sihat walafiat. :D

      Delete
  10. Entah kenapa lepas baca entri ni saya rasa nak bagi komen pulak.Muahhahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus! Terima kasih kerana sudi komen! :D

      Delete
  11. Teruskan berblog yer Arol... All the best k ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah, selagi ada mood blogging. Terima kasih! :D

      Delete
  12. wahhh..lukisan tu buat sendiri ke arol??

    tahniah buat mereka..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, tak lah! Tak cukup kreatif lagi nak lukis macam tue. :D

      Delete
  13. wahh ! tahniah buat mereka .. ~~ leen, tak tercalon nampak nya kali neh.. ~ nampak sangat puasa berBlog skjap .eeh , hehe ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay, Leen dah muncul semula! Lama betul blog berpuasa. :D

      Delete