30 June 2014

Ramadan Sudah Kembali!

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Kita semua masih berpeluang untuk bertemu dengan bulan Ramadan iaitu bulan yang mulia, bulan pengampunan dan bulan yang penuh berkat. Oleh itu, aku ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan Al-Mubarak dan Selamat Menjalani Ibadat Puasa kepada para pengunjung blog Arol Mubin. :)


Ramadan, puasa, Ramadan Mubarak, Ramadan Kareem


Delete dosa-dosa yang lalu, topup iman dalam diri dan redeem pahala sebanyak mungkin. Insyallah. Peringatan bersama dan untuk diri sendiri terutamanya. :)

******

Minta maaf yaaa sebab aku masih belum sempat nak balas kunjungan korang. Faham-faham jelah cuti semester baru jek bermula hari Khamis minggu lepas. Excited nak balik cuti sampai tak perasan mood blogging tertinggal kat PenangTerima kasih kepada kawan-kawan yang sudi berkunjung ke blog Arol Mubin dan tinggalkan komen. Selamat berpuasa! (^.^)y

Jika seluruh bulan adalah noda, maka Ramadan adalah pemutihnya. :)

12 comments:

  1. Salam Ramadhan juga Arol . Selamat berpuasa !

    ReplyDelete
  2. Salam Arol...Selamat menyambut Ramdhan dr Kak atie yer....

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadan Arol...enjoy lepak - lepak kat rumah ye..hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  5. Ramadhan Kareem arol..
    selamat berpuasa..:)

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa. Ramadhan Kareem!

    ReplyDelete
  7. Salam ramadhan Arol. kampung dimana ya?

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadan dan selamat berpuasa, semua! :)

    ReplyDelete