19 July 2013

Hadiah & Cenderahati Daripada Blogger

Assalamualaikum. Hai semua! Hari nie aku nak cerita pasal something yang mungkin dah basi, sebab dah berbulan-bulan lamanya aku peram entri nie dalam draft. Tak kira, aku nak cerita jugak! Harap korang dapat paksa diri untuk baca entri nie sampai habis. Kihkih!

Sebenarnya aku nak ucapkan ribuan TERIMA KASIH kepada 4 orang kakak blogger iaitu kak Mia, kak Eca, kak Shida dan kak Dedeq De Wishes. Sebab apa? Teruskan membaca! :p


mia liana, giveaway, sony

Aku menang Giveaway Mialiana.com! Pemenang dipilih berdasarkan entri penyertaan yang kreatif. Jemput baca entri penyertaan aku, klik sini. Dah baca? Kreatif tak? Hahaha! Rezeki join saat-saat akhir, dapat pendrive Sony 4GB. Terima kasih, kak Mia! :)


pin blogger, cerita dari hati, segmen

Top referrer Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013! Tak sangka jadi top referrer sebab aku join segmen tue setengah jam sebelum tarikh tutup. Mungkin dah memang rezeki aku menang topup RM5 dan pin Blogger yang terbang jauh dari Sabah. Terima kasih, kak Eca! :)


button badge, bookmark, calendar

Hadiah-hadiah daripada kak Shida! Bookmark calendar tue aku dapat sebab komen kat status Facebook page Dunia Sebenar Shida. Button badge dan bookmark atas tue pulak, kak Shida bagi sebagai cenderahati. Terima kasih, kak Shida! :)


keychain, terengganu,

Keychain penyu dari Terengganu daripada kak Dedeq! Sepatutnya kena komen kat entri nie, tapi aku cuma tinggalkan pesanan "tak sempat nak join, dah tutup" kat shoutbox. Tiba-tiba kak Dedeq minta alamat aku. Rezeki. Hehehe! Terima kasih, kak Dedeq! :)


Alhamdulillah. Terima kasih sekali lagi! Sejak 2 tahun lepas kalau tak silap, aku dah berhenti join giveaway/segmen sebab busy study kononnya. Kihkih! Sesekali jek join kalau ada masa dan syarat-syarat mudah. Tapi sekarang rasa macam nak aktif join semula. Rindu nak dengar bunyi hon van Poslaju yang hantar hadiah. Kahkahkah kbai.

"Aku tahu bahawa Allah telah menetapkan rezeki untukku dan tidak mungkin ada orang lain mampu merampasnya. Dengan itu, hatiku menjadi tenang."

32 comments:

  1. wah..bestnya dia..tahniah taw..
    comel la button blogger tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Yaya! Sebab orang yang bagi tue pun comel. :)

      Delete
  2. wah..mrh rezki..byk dpt gift :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh,untunglah :P heheehe .... keep it up XD dpt eratkan silaturahim jugak kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, betul tue! Daripada join sekadar suka-suka lepas tue boleh berkawan dengan lebih rapat. :)

      Delete
  4. HUKHUK .. TERHARU NAME ADE KAT DLM ENTRY . KIHKIH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharu jugak sebab dapat keychain tue walaupun tak komen entri. :D

      Delete
  5. agak cunn arol snap pic akak mcm nice jer wane biru tu ekekee ^_^ tahniah arol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu gambar selepas edit, kak. Hehehe! Terima kasih, kak Shida! :D

      Delete
  6. waaaaahhhh... teruja tengok entri.... terharunya. thanks ya arol... so sweet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome! Arol pun terharu sebab kak Mia pilih entri penyertaan Arol. :)

      Delete
  7. akak da jarang join GA/segmen/contest melainkan blogger2 yg rapat je..hehehe ;)
    malas nak follow & like bagai~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita! Kadang-kadang dah semangat nak join tapi bila tengok syarat-syarat terus terbatal niat nak join. Hehehe! :D

      Delete
  8. maaf dik..cik akak tak singgah sini...
    nie pun terpaksa tunggu setengah jam bok open blog adik...'
    bb cik akak buat hal...huhu..

    tahniah hadiah bnyak tu dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, cik akak! :) Takpe, Arol dah baca entri cik akak.

      Delete
  9. wah...banyaknya. comel2 pula tu
    salam kenalan dear
    dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki blogging. Salam kenalan dan selamat menjalani ibadat puasa jugak! :)

      Delete
  10. wahwahh bestnya.. tahniah2 ^^

    ReplyDelete
  11. tahniah dan ia pasti penuh kenangan

    ReplyDelete
  12. waa..banyaknya hdiah dia..tahniah arol.. :)

    ReplyDelete
  13. bestnya....tahniah...akak pun dapat hadiah dari SHida pengomen terbanyak......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, kak! Tahniah jugak untuk akak! Rajin komen. :)

      Delete
  14. Memang bertuah...tahniah...bilalah agaknya.nak dpt giveaway ni huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! :) Belum ada rezeki lagi tue. Insyallah, akan menang jugak nanti.

      Delete