03 July 2013

Kasut Idaman 2013

Assalamualaikum. Salam sejahtera! Salam 1 Malaysia. Cewah! :)

kasut 2013, sandal, design 2 in 1
Design 2 in 1: Kasut dan Sandal. :O


Smart tak kasut tue? Bagi aku, fuyohhh smart gila weh! *mulut ternganga* Hahaha! Boleh jadi kasut dan boleh jadi sandal jugak. Kalau rasa tak nak pakai kasut, boleh buka zip tue dan taraaa dah jadi sandal! Kat mana ada jual design macam tue? Aku nak mintak kakak-kakak aku belikan untuk kasut raya tahun nie. Kahkahkah!

Korang rasa berminat tak, nak beli kasut design macam tue? Atau korang memang dah ada kasut design macam tue? Hmm. Nampak sangat aku ketinggalan zaman.

Aku baru jumpa gambar tue. So, aku namakannya sebagai Kasut Idaman 2013. Kbai.

Jangan mengeluh hanya kerana anda tidak mempunyai kasut,
sebelum anda melihat orang yang tidak mempunyai kaki.

48 comments:

  1. Aah, smart gler. Kalo color gold lagi gempak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau warna gold nampak menyerlah sangat pulak! :D

      Delete
    2. yelah kalau gold sure stylo giler. fuh mana jual nih ?

      Delete
    3. Mesti semua orang pandang kasut kita jek. Tak tahu, jumpa gambar nie kat Google. Hehehe! :D

      Delete
  2. wah..ade ek kasut cmtu?unik btol...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tue teringin nak milikinya! :D

      Delete
  3. lain macam je design macam uh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kasut tue boleh cabut terus, so tinggal sandal jek. :)

      Delete
  4. terbaik ni arol..kalau beli ajak bk kot2 dapat promosi bila beli double

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak beli kat mana pun tak tahu! Hahaha! :D

      Delete
  5. Replies
    1. Itulah pasal. Kalau 4 zip atas tue takde, lagi smart kot. :)

      Delete
  6. amboiiii kasut idaman dia tu.. 2 in 1 ye.. jimat duit ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahulah jimat duit atau tak. Entah-entah lagi mahal daripada beli sepasang kasut dan sandal berasingan. :D

      Delete
    2. haha..mungkin.. :p
      nak menjait jd camtu bukan senang kan..

      Delete
    3. Ha'ah, betul tue! Rasanya lebih rumit nak buat kasut design macam tue. :D

      Delete
  7. smart ke? macam menyusahkan pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi aku, smart jugak. Hahaha! Tak susah pun, cuma zip dan unzip jek. :D

      Delete
  8. whoahh~ semarddd.. highheels punya x da macam ni.? haha boleh tanggalkan heels nya. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah lah! Menarik jugak kalau high heels ada design macam tue. Lissa reka lah, Lissa kan pandai reka. :)

      Delete
  9. Replies
    1. Itu tak pasti, sebab tak pernah cuba pakai. :D

      Delete
  10. Replies
    1. Betul tue! Tak pernah terfikir boleh ada design 2 in 1 macam tue. :D

      Delete
  11. ada jual ker? dalam malaysia? keh2 >_<"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu Arol tak pasti. Terlupa pulak jumpa gambar nie kat mana. Hehehe! Rasanya rekaan luar negara kalau tak silap. :D

      Delete
  12. hahah , kasut ni tak banyak ruang ke bila zipnya dah dibuka ke?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lah. 4 zip atas tue sekadar hiasan jek rasanya. Kalau nak pakai sandal, buka terus lah bahagian kasut tue. :D

      Delete
  13. cik akak nak beli high heel je lah..hahaha...biar cik akak nampak ayu sikit....hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Takpe, cik akak tak pakai high heels pun memang dah nampak ayu. Awet muda! Hehehe! :D

      Delete
  14. Waa.. smart kot ~~*t'kelu jap . lain dari yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal. Belum pernah jumpa lagi kasut 2 in 1 macam tue.

      Delete
  15. hahaha,nampak smart tpi rasa pelik sikit pun ada..mcm mana ye keadaan dalaman nye XD heheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keadaan dalamannya tak pasti. Tapi dari segi luaran, bagi Arol, smart! :D

      Delete
  16. Banyak sangat zip la arol, leh tersangkut kat kain awek nanti .. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time keluar dating dengan awek, jangan pakai kasut nie. Hehehe! :D

      Delete
  17. Replies
    1. Ha'ah. Senang sikit tak payah bawa kasut dan sandal berasingan.

      Delete
  18. pernah buat contoh design kasut ni masa present idea untuk subjek pengurusan perniagaan kat matrik dulu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idea yang sangat menarik! Patutlah dapat result cemerlang masa kat matrik. :D

      Delete
  19. Replies
    1. Rasanya heels belum ada lagi rekaan macam tue. Tunggu Arol reka nanti! :D

      Delete
    2. Hehe. Arol dah reka kang, let me jadi Arol punye first customer :D

      Delete
    3. Nak reka tue pun entah tahun bila baru siap agaknya. Hehehe! :D

      Delete
  20. klu tau kt ne ada jual,roger2 a..akak ne kedekut nak beli kasut selipar.hahahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah-entah design nie lebih mahal, kak. Mampu tengok jelah. Hehehe! :D

      Delete