11 February 2014

It's Time To Be Myself!

Assalamualaikum. Hai semua! Macam tak percaya pulak cuti semester tinggal beberapa hari jek lagi. Rasa macam malas jek nak balik Penang. Tapi perjuangan belum selesai lagi. Hehe!

Yeah! Blog Arol Mubin kembali menghijau setelah hampir setahun blog nie didominasi oleh warna putih. Tukar warna background jek pun sebenarnya. Hehehe! :D


simple template, white template
Template sebelum nie, background putih. Header tue 2014 punya.


Ouh! Tahun lepas aku ada minta pendapat dalam entri Apa Pendapat Anda?. Majoriti komen template putih nampak lebih cantik tapi ada jugak yang memilih template hijau.

Bila dah lama guna template putih, aku rasa bosan pulak. Macam tak kena dengan jiwa aku. Cewah! Warna putih macam tak ceria. Aku pilih template putih tue pun sebab terpengaruh dengan blogger lain. Haha! Akhirnya, aku rasa sudah tiba masa untuk aku jadi diri sendiri. So, aku edit semula blog nie jadi macam design yang dulu. Tadaaa! I'm happy now. Kahkah.

Nak design blog pun kena jadi diri sendiri jugak. Kemain! Kihkih. :p

Be yourself because an original is worth more than a copy.
Be yourself, everyone else is already taken!

6 comments:

  1. Eh betul...nak design blog pun kena jadi diri sendiri juga. In macam tu. Warna biru tetap lekat diblog tahuuu...heheh.... Sedap mata memandang kaler hijo ;D

    ReplyDelete
  2. Teringin jugak nak tukar blog nie jadi warna biru tapi rasanya lebih serasi dengan warna hijau. Kena dengan jiwa. :D

    ReplyDelete