30 May 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

eraz fadli, segmen, blog review

ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join.. Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..

Syarat :-
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..

Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM

Tidak dapat dinafikan, blog ERAZFADLI.COM merupakan antara blog lelaki yang aku suka baca sebab selalu update dan entri-entrinya berbentuk santai iaitu lebih kepada kehidupan harian. Lagi satu, entri-entri di blog ERAZFADLI.COM tak panjang berjela macam entri blog aku (hahaha), so memang relaks jek bila baca. Susun atur blog pun kemas dan sedap mata memandang. Cuma, tak nak tukar header blog yang baru ke? Macam dah lama jek blog ERAZFADLI.COM guna header tue. Tukar baru letak muka Zara sekali. Just my two cents. :D


Keistimewaan blog sendiri

Apa keistimewaan blog suam-suam kuku aku nie erk? Fikir kejap. Mungkin blog aku nie kemas dan teratur. Pengunjung yang datang ke blog nie insyallah takkan rasa serabut kepala bila tengok blog nie. Eh yeke? Hahaha! Bagi aku, itulah keistimewaan blog nie. :D


# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

Sudah lama aku tak join segmen atau giveaway anjuran blogger. :)

18 comments:

  1. Semoga berjaya abang arol ! :D Mana tahu ni rezeki abang arol kan kan. Aamiin. Tapi seriously. Betul la kata abang arol, blog ni buatkan pengunjung sedap dan sejuk mata memandang. entry pun kadang kala buat orang gelak hihi.

    Blog abang eraz pula kalau dia lembutkan sikit biru tu cun. Miza sakit mata. Hohoho k sedap je bebel kat sini XD Nak join ke tak ek ? Hm. Huhuhu InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Miza! Syok sendiri jek taip entri, tak sangka boleh buat orang gelak. Hehehe! :D

      Delete
  2. ha'ah .. betol2 .. ~ takde serabut pun.. hehe ~~ tenang ja. suka header tuh ! tenang kehijauan eeh .. ~ =) ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe! Terima kasih, Leen! Hijau memang warna kegemaran Arol Mubin. :D

      Delete
  3. selamat bersegmen arol..:)

    klik nuffy lactacyd..

    ReplyDelete
  4. salam. hai..selamat bersegmen :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Hai! Terima kasih. :D

      Delete
  5. singgah tinjau-tinjau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama ^^
    good luckkk :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah blog nie! :D

      Delete