22 August 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com.
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

44 comments:

  1. aku pun join jugak..
    all the best!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap blog kita antara 15 blog yang bertuah. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Terima kasih, kak Atie! :)

      Delete
  3. Assalamualaikum dan salam perkenalan...datang dari segmen yang sama..semoga berjaya Arol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Salam perkenalan dan semoga berjaya jugak! :)

      Delete
  4. datang dari segmen kak mia ^^
    selamat bersegmen dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.com/2013/08/tips-melancong-ke-jepun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi datang! Dah singgah! :D

      Delete
  5. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena merdeka ni...jgn lupa join tau..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Insyallah, kalau ada masa terluang nanti Arol join. :)

      Delete
  6. Salam singgah dan follow blog ni dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah dan follow! :)

      Delete
  7. Selamat bersegmen :)

    http://buttercakemama.blogspot.co.uk/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi balas kunjungan! :)

      Delete
  8. Membalas kunjungan. Terima kasih =)

    http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi membalas kunjungan! :D

      Delete
  9. Replies
    1. Selamat bersegmen juga! Terima kasih! :)

      Delete
  10. Dari segment yg sama... peserta no 39.. singgah sini kejap. Follow juge

    http://ainblogger.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  11. datang membalas kunjunga.. selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi membalas kunjungan! :)

      Delete
  12. akak membalas kunjungan dari segmen yang sama.. good luck arol..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. thanks singgah.......join jugak segmen nie

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama..gudluck

    tq singgah blog sy ye

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi membalas kunjungan! :)

      Delete
  15. terima kasih sebab singgah...

    71.http://juliaadorable.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama.. gud luck yeaa

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Terima kasih sudi singgah dan follow! :)

      Delete
  18. goodluck jugak :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Sama-sama, kak Mia! :)

      Delete
  20. tahniah

    http://www.mialiana.com/2013/08/pemenang-segmen-12-jam-bloglist-4.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih, kak Mia! :D

      Delete
  21. salam....ucapan tahniah dari ayu....ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena merdeka hari ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt. Terima kasih! Insyallah, kalau ada masa Arol singgah. :)

      Delete